Svatba na jihu Čech.

Svatba na jihu Čech.

Fotím svatby po celé České republice a Slovensku. Miluji cestování vlakem. 

I na místo jako je Váchův mlýn ve vesničce Třebějice jsem se tím vlakem dostala. Ne přímo na mlýn ale do Soběslavi ano, tam už je to kousek.

Váchův mlýn je ideální místo pro všechny co mají rádi jižní Čechy, je to o kousek od Českých Budějovic, Tábora, Jindřichova Hradce a dalších pěkných míst co můžete po svatbě navštívit nebo ukázat přátelům co na svatbu přijedou ze zahraničí. 

Svatba na Váchově mlýně je ideální pro ty co hledají místo v přírodě a kde můžou postavit stany nebo zaparkovat dodávky na louce pokud se všichni nocležníci nevejdou pod jednu střechu. 

Svatbu na mlýně si můžete užít od pátku do neděle, myslím že je to ideální, v pátek večer posedíte u ohně a máte čas si popovídat s rodinou, přáteli, prožijete celou svatbu tak jak se aluší a patří. A v neděli si užijete společnou snídani. 

Na mlýně je skvělé že i když na svatbě prší máte k dispozici veliký stan a naopak v létě dá stín. Když prší, skvěle schová vás a svatebčany. Stejně tak i všem kdo chtějí jít cestou udržitelnosti bude tohle místo skvělou volbou. Dokonce jsou lokální dodavatelé květin po cestě. Váchovi pomohou s doporučením cateringu, nebo si můžete přivést vlastního dodavatele do venkovní kuchyně a baru. Pokud takové místo hledáte Váchův mlýn v Třebějicích je skvělá volba.

K&A

Svatební místo Váchův mlýn je skvělým místem kde si můžete užít víkend s rodinou a nejbližšími přáteli.
Tagy příspěvků